Go to Top

WordPress: Hva er WordPress?

Wordpress: Hva er WordPress

Hva er WordPress: WordPress er verdens største og mest populære verktøy for administrasjon, publisering, oppdatering og vedlikehold av nettsider.

Fordeler: Ikke bare er det super fleksibelt, skalerbart og uhyre brukervennlig men det er også sikkert, søkemotorvennlig og enkelt å tilpasse for mobiltelefon og nettbrett.

Opprinnelse: Selv om WordPress opprinnelig ble laget (i 2003 av Matt Mullenweg) for å være et blogg-verktøy, har det over årene utviklet seg til å bli et fullverdig publiserings- eller innholdsstyringsverktøy (fra engelsk; Content Management System).

Utvikling: Wordpress er basert på åpen kildekode, distribuert under GNU-lisensen og utvikles, samt kvalitetssikres regelmessig av et lidenskapelig utviklermiljø over hele verden.

Konkurrenter: Wordpress-systemet er suverent blant sine konkurrenter. Det har 55% markedsandel, brukes på over 60 millioner nettsteder og er det foretrukne verktøy på nesten hele 1 av 4 nye nettsteder som blir lansert.

Bruksområder:

- Landingssider eller blogger
– Enkle firmanettsider
– Større, avanserte webløsninger
Nettbutikker m/ betalingsløsning
– Kampanjesider
– Til trafikk/leadsgenerering
– Kalender og booking-funksjoner
Mobiltilpassede hjemmesider
– Og mye, mye mer…

Brukere: På grunn av sin fleksibilitet, skalerbarhet og ikke minst enorme mengde modul-utvidelser (kalt plugins), kan WordPress tilpasses og møte de fleste utfordringer og behov. Det er kraftig nok for blant andre CNNFordWall Street JournaleBayDNB, Det Norske Lotteri- og Stiftelsestilsynet, samt A-pressen og enkelt nok for vanlige, bedrifter, organisasjoner og merkevarer.

Les også:Hva koster WordPress?

Snakk med oss om WordPress:

Vi designer, utvikler, optimaliserer og drifter fantastiek WordPress hjemmesider og hjelper deg gjerne!

Vil du har mer informasjon, trenger hjelp eller ønsker å komme i gang med et web-prosjekt? Bruk dette skjemaet eller ring Jan-Ove på 971 59 304.